3, apr 2023
Ontdek de magie van het zweven in de lucht voor een betaalbare ballonvaart prijs bij Madou Ballonvaarten.

Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten. Het gevoel van vrijheid en de adembenemende uitzichten maken het de moeite waard om in een luchtballon te stappen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten voor een ballonvaart? In dit artikel bespreken we de prijzen voor een ballonvaart bij Madou Ballonvaarten.

De prijs van een ballonvaart is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal personen, de duur van de vlucht en het type arrangement dat je kiest. Bij Madou Ballonvaarten bieden we verschillende arrangementen aan die variëren in prijs en duur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard ballonvaart of voor een VIP-arrangement met champagne en hapjes.

Een standaard ballonvaart bij Madou Ballonvaarten kost € 139 per persoon. Hierbij krijg je een vlucht van ongeveer één uur, inclusief champagne na afloop en een certificaat als aandenken aan je avontuur in de lucht. Bij deze vlucht kunnen er maximaal 16 personen mee.

Wil je graag wat meer luxe tijdens jouw ballonvaart? Dan kun je kiezen voor ons VIP-arrangement. Hierbij betaal je € 199 per persoon en krijg je dezelfde vluchtduur als bij het standaard arrangement, maar dan met champagne, hapjes en exclusieve toegang tot onze VIP-lounge voorafgaand aan de vlucht.

Naast deze arrangementen biedt Madou Ballonvaarten ook andere opties aan, zoals een privéballonvaart voor twee personen, een ballonvaart met overnachting en zelfs een ballonvaart met een huwelijksaanzoek. De prijzen voor deze arrangementen variëren en zijn op aanvraag beschikbaar.

Het is belangrijk om te weten dat de prijzen van een ballonvaart bij Madou Ballonvaarten inclusief BTW zijn en dat er geen extra kosten worden gerekend voor bijvoorbeeld annuleringen of verplaatsingen van de vlucht vanwege slechte weersomstandigheden.

Kortom, de prijzen voor een ballonvaart bij Madou Ballonvaarten variëren afhankelijk van het type arrangement, het aantal personen en de duur van de vlucht. Maar één ding is zeker: het is een ervaring die je nooit zult vergeten en die elke cent waard is!

Ben je op zoek naar een unieke ervaring die je nooit zult vergeten? Boek dan nu jouw ballonvaart bij Madou Ballonvaarten! Onze prijzen zijn inclusief BTW en we bieden verschillende arrangementen aan voor elk budget. Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw avontuur in de lucht!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *