vog aanvragen
22, nov 2023
Eenvoudig en snel uw VOG aanvragen bij Mijn VOG Loket!

Hoe een vog aanvragen: Alles wat u moet weten

Hoe een vog aanvragen: Alles wat u moet weten

Als u werkzaam bent in bepaalde sectoren, zoals onderwijs, zorg of kinderopvang, kan het zijn dat u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig heeft. Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie.

Maar hoe vraagt u nu precies een VOG aan? Hier zijn de stappen die u moet volgen:

  1. Vul het aanvraagformulier in: Ga naar de website van Justis en vul het online aanvraagformulier in. U heeft hiervoor DigiD nodig.
  2. Betaal de kosten: Na het invullen van het formulier dient u de kosten voor de VOG te betalen. Dit kan online via iDEAL of creditcard.
  3. Afspraak maken bij de gemeente: Na betaling ontvangt u een e-mail met een betaalbewijs. Maak vervolgens een afspraak bij uw gemeente om uw identiteit te laten controleren.
  4. Afhandeling en toezending: Na controle van uw identiteit wordt uw VOG-aanvraag afgehandeld. Als alles in orde is, ontvangt u de VOG per post op het door u opgegeven adres.

Het is belangrijk om te weten dat de procedure voor het aanvragen van een VOG enige tijd kan duren, dus wees hierop voorbereid en plan dit ruim van tevoren in.

Start nu met uw VOG aanvragen op mijn-vog-loket.nl!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.